Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 228 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25min
Caramel de base
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Brochettes merguez-abricot
50 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2u. 40min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8小时 45 分钟