Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Faire sauter 200 g de pommes
15min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sauce au caramel
1h 30min