Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de lait
- 30 g de beurre, mou
- 2 c. à café de sucre
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
-
250
g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
or 250 g de farine blanche - ¾ de c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Cake aux branches
1h 10min
Pain de mie
3 Std.
Gâteau à l'Ovo
55min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min