Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Pain paysan
3 Std.
Pain toast
16 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Gâteaux en bocal
No ratings
Petits pains au lait
2h 5min
Pain sandwich
3 Std.
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.