Compatible versions
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig und Walnuss-Honig-Kruste
- 280 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 12 TL Aprikosenmarmelade
- 100 g Walnusshälften
- 40 g Honig
Vanillesauce und Fertigstellung
- ½ Vanilleschote
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 5 g Speisestärke (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1873 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Mohnblume
2h 20min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 Std. 50 Min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 godz. 45 min
Apfel-Zimt-Krapfen
1 Std. 40 Min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 godz. 30 min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Nusskipferl
2 Std.
Mohn-Aprikosen-Kranz
1 godz. 30 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1 godz. 30 min