Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 2 Eiweiß
- 100 g Öl
- 150 g Quark
- 500 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Basilikumblätter, frisch
- 75 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 150 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eigelb, verquirlt
- Sesam zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 607 mg
In Collections
Alternative recipes
Wickelbrot mit grünem Spargel und Speck
2h 45 min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 Std. 30 Min
Caprese-Baguette
14 Std.
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1 godz. 15 min
Käse-Kürbiskern-Stangen
1h 30min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Garlic-Cheese-Bread
1h 35 min
Frühstückshörnchen
1 godz. 20 min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 godz. 30 min
Fladenbrot
2h
Apfel-Nuss-Kranz
2 godz. 15 min
Striezel mit Nutella®
1 Std. 45 Min