Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 41 g
Alternative recipes
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Délice pomme-speculoos
12h
Trianon
3 Std.
Tarte au citron destructurée
20 Min
Entremets façon tiramisu
5 Std.
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3小时 20 分钟
Bavarois pêche et fruits d'été
12 Std. 45 Min
Puits de meringue à l'orange
4h 40min