Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 140 mg
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Panini centrotavola
4h 15min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min