Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 54 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1823 mg
In Collections
Alternative recipes
Salsa Mornay
20min
Salsa ai funghi e vino bianco
30 min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Cevapcici con riso saporito
1h 10min
Zabaione al peperone rosso
20min
Salsa Choron
20min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 min
Salsa al formaggio di pecora
20min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Salsa ai porcini
20min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 Min
Pulled Pork con panini al vapore
3 Std.