Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1907 kJ / 456 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 26.3 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Mousse surprise
14 godz.
Croustillant chocolat-framboise
16h
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Mille-feuille à l'abricot
45min
Cupcakes à la violette
1 Std. 50 Min