Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1907 kJ / 456 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 52.3 g
- Fat
- 26.3 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2j
Bouchées aux trois chocolats
2j 30 menit
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Choux menthe-chocolat
5h 45 min
Semifrio pêche-abricot
3h 35 min
Délice au Carambar
2j 30 menit
Miroir à la framboise
15min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Délice pomme-speculoos
12 Std.