Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 66.8 g
- Saturated Fat
- 42 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 167.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Rillettes de pétoncle
50min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Sauce à l'oseille
25min
Sauce gribiche
15 Min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Terrine de campagne
25h 15 min
Sauce cocktail
10min
Sauce aurore
15 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20 Min