Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 66.8 g
- Saturated Fat
- 42 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 167.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce madère
35 Min
Foie gras de canard
72h
Petits choux aux escargots
1小时 20 分钟
Sauce marchand de vin
1h 15min
Aspic d'asperges
24h
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté de lapin
2h 35min
Rillettes de lapin
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Sauce piquante
35 Min
Sauce gribiche
15min