Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 66.8 g
- Saturated Fat
- 42 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 167.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté lorrain
15h 30min
Sauce gribiche
15 dk
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2u. 45min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine aux restes de viande
13h 15 min
Foie gras sous-vide
72h
Foie gras de canard
72h
Pâté en croûte
7h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 min