![Miso-Udon-Suppe Miso-Udon-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2dd52678-46d1-4c92-b2e8-c4c353c0ca8c/Derivates/21db5fdc-7645-450e-8834-71696788bab1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Soja-Eier
- 100 g Sojasauce
- 60 g Mirin
- 800 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 6 Eier, zimmerwarm
Miso-Suppe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 30 g Miso-Paste
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 150 g Möhren, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 1000 g Wasser
- 100 g Babyspinat
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Mungobohnensprossen, frisch
- 230 g Udon-Nudeln, instant, vorgegart
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1049 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Veggie-Ramen mit Ei
2h 10 min
Vietnamesische Bowl
1 Std. 15 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10 min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2h
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min
Minestrone goes Asia
20min