Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Petits pains au lait
2u. 5min
Fougasse
2h
Focaccia au romarin
2h 30min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Spätzlis à la grisonne
45min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Tresse bernoise
1h 45min