Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sirop
- 75 g de sucre en poudre
- 150 g d'eau
- 50 g de framboises fraîches
- 1 citron vert non traité (le zeste et le jus)
La crème
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 13 biscuits à la cuillère
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café bombée de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2130 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Mousses de framboises
1h 15min
Gâteau léger aux framboises
1h 40 min.
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Charlotte aux poires
12sa 30 dk
Charlotte mangue-Passion
5 godz.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10 min
Charlotte aux nectarines
7 Std.
Charlotte aux fraises
12sa 30 dk