Charlotte aux framboises

Charlotte aux framboises

4.7 142 ratings
Prep. 30 min
Total 3 h 40 min
6 parts

Ingredients

Le sirop
  • de sucre en poudre
    75 g
  • d'eau
    150 g
  • de framboises fraîches
    50 g
  • citron vert non traité (le zeste et le jus)
    1
La crème
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    6
  • de framboises fraîches
    600 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • biscuits à la cuillère
    13
  • de crème liquide entière très froide
    300 g
  • de mascarpone très froid
    1 c. à café bombée
  • de sucre glace
    20 g

Nutrition per 1 part

Calories 334 kcal / 2130 kJ
Protein 7 g
Fat 19 g
Carbohydrates 27 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...