Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'enrobage
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
La guimauve
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 285 kJ / 67 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fat
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mendiants au chocolat
30 min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 godz. 20 min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Macarons lapins de Pâques
48h
Chouquettes
1 godz.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Pâte à tartiner express
15min
Palmiers maison
1h 30min
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Langues de chat à la vanille
15min
Meringue classique
3h 25 min