Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œuf
- 80 g de beurre (dont 50 g en morceaux et 30 g en dés)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Petites lunes à la vanille
40 min
Bredele à la cannelle
1j
Gâteau battu
3sa
Spritzbredele
25 min
Palets solognots
1j
Brioche Spirale
2h 45 min
Gâteau de ménage
2h 45 min
Kouglof alsacien
4h 20 min
Gaufrettes à la vanille
1 godz. 5 min
Pain sucré
1j 30 menit
Linzer à la confiture de framboise
1 Std. 45 Min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 Std.