Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée,
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 550 g de farine à pain
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.7 g
Alternative recipes
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche "super bonne"
3h
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain de mie
3h 20min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Pain express (Simplicité)
1h 15min