Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cupcake
- 3 uova a temperatura ambiente
- 180 g di farina
- 130 g di zucchero
- 25 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Crema
- 1 pezzo di scorza di limone
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina
- 500 g di latte
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutrition
- per 2 pezzi
- Calories
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 63.1 g
- Fat
- 19.1 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1ωρ. 50 λεπτ.
Cupcake di Pasqua
1 Std.
Cupcake con panna montata
55 λεπτ.
Cake pops
4h 25 min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1ωρ. 30 λεπτ.
Torta Red velvet
3 Std.
Cream tart
4 Std.
Torta mimosa
1h 5min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min