![Champignon-Döner mit Knoblauchsauce Champignon-Döner mit Knoblauchsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/499ba63a-d831-404b-a1ce-959d595866bb/Derivates/f7f489ab-4d56-46b2-85ca-a5afa9e321b4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Wasser
- 300 g Champignons, je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 20 g Öl
- 50 g Cherry-Tomaten
- 50 g Eisbergsalat
- 2 Pita-Brottaschen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 10 g Ketchup
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 7.5 g
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