Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de cerfeuil frais, coupées en tronçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 775 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce cocktail
10 Min
Beurre blanc
25min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce hollandaise
25min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1hod. 50min
Sauce barbecue
25min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
40 Min