Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 30 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 30 g Wasser, kalt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ⅛ - ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- 85 g Emmentaler Käse, in kleinen Würfeln (5-7 mm)
- Öl zum Einfetten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3561 kJ / 852 kcal
- Protein
- 58 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 67 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 5054 mg
In Collections
Alternative recipes
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Champignonwurst
14 Std.
Pikantwurst
14h 10min
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20 min
Pistazieneis
9 godz. 30 min
Confierter Knoblauch
27h 15 min
Feine Streichwurst
14h 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Aioli (ohne Ei)
10min
Wurstaufstrich
10min