Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
or 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3223 kJ / 769 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 67 g
- Saturated Fat
- 24 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 3024 mg
In Collections
Alternative recipes
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Pikantwurst
14h 10 min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14 godz. 15 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min
Gebackene Leberknödel
2h
Almbutter
40 min
Feine Streichwurst
14h 30min