![Falafels aux herbes Falafels aux herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ec49953e-00ae-430b-97a8-e74317dbf05e/Derivates/bdd29464-0dbf-45d7-95db-87651e204004.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 10 branches de coriandre fraîche, effeuillées
- du sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- pains plats
- concombre, en bâtonnets
- tomates cerise
- salade
- houmous
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 291 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Houmous
10h 40min
Tahiné maison
25 Min
Falafels
24 Std.
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Houmous
13h 10min
Falafels au four
40 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 Min
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2klst 50 min
Tartinade d'aubergines et chapatis
2h 5min
Pâté végétal aux lentilles et noix
35 Min
Tahini maison
15 Min