Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 10 branches de coriandre fraîche, effeuillées
- du sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- pains plats
- concombre, en bâtonnets
- tomates cerise
- salade
- houmous
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 291 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Curry de pois chiches et épinards
1h
Falafels
24 Std.
Ginger beer
24 Std.
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Smoothie avoine, banane, cajou
5 min
Glace pistache et safran
3 godz. 20 min
Gâteau de riz gluant végan à la mangue
11h
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 Std. 30 Min
Houmous
3h 30 min
Crêpes indiennes à la farine de pois chiches
30min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35min