Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de sucre roux
- 4 oranges (dont 1 en rondelles)
- ½ citron jaune
- 3 œufs, jaunes et blancs séparés
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de Grand Marnier® (facultatif)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 760 kJ / 181 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Glace à l'abricot
6h 15 min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3 Std. 40 Min
Boulettes de merlu en bouillon, légumes et vermicelles
45 min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12h
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20 min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Tarte au citron et au thé noir
1 Std. 45 Min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Soufflé aux agrumes
30 min
Mousse à la fraise
3h
Mousse de fraise
4h 15 min
Tarte aux framboises et au lemon curd
3h 50min