Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1528 kJ / 367 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 25.1 g
- Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Cocktail Spritz aux agrumes
12 Std.
Douceur mangue-Passion
15min
Clémentine farcie au crabe
20min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Cocktail fraîcheur et douceur
5min
Fraîcheur de nectarine
25min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45 min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Verrines à l'italienne
3óra 25p
Crème brûlée à la violette
2h 15 min
Caille au pain d'épices et cassis
1h