Treccia alla pancetta con germogli di cipolla

Treccia alla pancetta con germogli di cipolla

5.0 4 ratings
Prep. 20 min
Total 2 h 10 min
1 pezzo

Ingredients

  • di latte
    300 g
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina per treccia
    500 g
  • di sale
    1 ¾ di cucchiaino
  • di burro, non salato a pezzi (1 cm)
    60 g
  • di pancetta a cubetti
    160 g
  • di germogli di cipolla, freschi
    20 g
  • uovo sbattuto
    1

Nutrition per 100 g

Calories 318 kcal / 1334 kJ
Protein 11.4 g
Fat 12 g
Carbohydrates 41 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...