Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- farina di grano q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
or 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 33.2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 Min
Piadina romagnola
15 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Focaccia con pomodori
40 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2h
Pasta all'uovo
1 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Panini per hamburger
1 Std. 45 Min
Yogurt
12 Std.