Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- farina di grano q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
or 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 33.2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Stelle alla cannella
1h 30min
Glassa al cioccolato
20 min
Piadina romagnola
15min
Impasto per pizza
1h
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Maionese
10min
Pesto alla genovese
20 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Torta della nonna
4 Std.
panini al latte
2 Std. 5 Min