Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
- 200 g di succo di limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 4 arance, preferibilmente biologiche
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 9.8 g
In Collections
Alternative recipes
Agnello al vino
40min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Stelle di mare
30min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3hod.
Kig ha farz
No ratings
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Agnello in umido
1h 20min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min
Cacciucco
1h 20min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min