Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Wasser
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Tomaten, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Pizzagewürz
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Salami, in Scheiben, in Würfeln (1-2 cm), siehe Tipp
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in groben Streifen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3045 kJ / 727 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 86 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 6.7 g
In Collections
Alternative recipes
Röstipizza
45min
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6 godz. 30 min
Baked Beans aus den Varoma® Förmchen
40min
Tortilla-Calzone
30min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Burger Balls
3h 30min
XXL-Bacon-Zwiebel-Cheeseburger
2h
The-German-Hot-Dog
35 min
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1h
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min
Pfannenbrot
1h 5min