Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 200 g de chocolat blanc, cassé en morceaux
- 280 g de crème liquide
Les biscuits
- 75 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 125 g de beurre, en dés
- 65 g de sucre en poudre
- 155 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.
Spritz au chocolat
50min
Café à la noisette
25min
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Biscuits domino
2u. 20min
Cupcakes aux pistaches
40min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24h
Soufflé au chocolat
40min
Macarons à la vanille
3 Std.