Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 9.7 g
- Fat
- 30.5 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 28.9 g
- Sodium
- 510 mg
In Collections
Alternative recipes
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 Min
Frittierter Fisch mit eingelegtem Rettich und Tamarindensauce
1 Std. 10 Min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50 Min
Pikante Riebelgrießtaler
2 Std. 55 Min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1h
Zitronensorbet
6 Std. 40 Min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Italienischer Brunch
1 Std. 50 Min
Zitronen-Hummus-Nocken
45min
Gemüse-Seetang-Tatar
45min
Velouté von Topinambur
30min