Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1437 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 9.7 g
- Fat
- 30.5 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 28.9 g
- Sodium
- 510 mg
In Collections
Alternative recipes
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Glasierte Babykarotten
25 min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5 min
Eier in Dijonnaise
35 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50 min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Ossobuco sous-vide
13u.