Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Haselnüsse
- 20 g Öl
- 250 g Fenchel in Streifen (5 mm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 15 g Honig
- 100 g Cherry-Tomaten
- ½ Avocado (ca. 120 g)
- 150 g Radicchio
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Wasser
- 1 ½ TL Erythrit
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
- 15 g Parmesan, gehobelt, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1701 kJ / 406 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 Min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Bunter Spargelsalat
40min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min