Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
TM6 TM5

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 (106 ratings)

Ingredients

  • 30 g Mandeln
  • 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 1300 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 300 g Rote Bete, gegart
  • 50 g Olivenöl
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 20 g Holunderblütensirup
    or 20 g Honig, flüssig
  • 30 g Weißweinessig
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • ¾ TL Pfeffer
  • 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft

Nutrition
per 1 Portion
Calories
1414 kJ / 338 kcal
Protein
12 g
Carbohydrates
21 g
Fat
24 g
Saturated Fat
7 g
Fibre
7 g
Sodium
1366 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes