Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 70 g Tomatenmark
- 30 g Paniermehl und mehr zum Wälzen
- 450 - 500 g Reis, gekocht (siehe Tipp)
- Öl zum Ausbacken
- 100 g Käse, Sorte nach Geschmack, in 20 Würfeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 428 kJ / 102 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 65 mg
In Collections
Alternative recipes
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1h
Veganer Dürüm
30 min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 min
Regenbogen-Fladenbrot
1 Std. 10 Min
Nuss-Bolognese
35min
Babyfreundliches Erdäpfel-Spinat-Erbsen-Curry mit Chapatis
1h 25min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30 min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2 godz.
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 godz.