Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Bergkäse, in Stücken
- 150 g rote Linsen
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Muskat
- 5 Eier
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen und Abschrecken
- Butter zum Einfetten
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2783 kJ / 665 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Hirsepuffer
1h 10min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1h 10min
Knödelteig-Schnitten
35 min
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1h 10min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1h
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min