![Spinat-Reibekuchen-Burger Spinat-Reibekuchen-Burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db6e64baf354066e1e9d033caad5148e/Derivates/fbaf0130a60ddb64dd7737f597fd8d90bba2e228.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 170 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Öl
- 3 EL Butterschmalz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394 mg
In Collections
Alternative recipes
Süßkartoffelpizza
1h 10min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 Std. 45 Min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1 Std.
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 Std.
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1 Std.
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.