Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 170 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Öl
- 3 EL Butterschmalz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394 mg
In Collections
Alternative recipes
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min
Süßkartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Orientalische Waffeln
30min
Kartoffel-Sellerie-Gratin
1 Std. 10 Min
Gemüseeintopf mit Polenta
1 Std. 20 Min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1 Std.
Vegane-Bällchen-Pasta
1 Std. 30 Min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Spargel-Kartoffel-Rösti mit Schinken-Ei-Dip
45min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Zucchini-Halloumi-Omelette
35min