Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 65.8 g
- Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain aux figues
4h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2h 40min
Pain à la farine de châtaigne
3sa 10 dk
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pains au maïs
3h 20min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min