Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
or 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 153 kJ / 36 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3u.
Bavarois d'asperge
15 Min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Sphère comme une orange sanguine
18h
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min