Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Eier
- 1000 g Wasser
- 80 g Cornichons, abgetropft, Sud aufgefangen
- 150 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Putenbrust-Aufschnitt, in Stücken
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ - ¾ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Senf
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 Min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Kohlrabi-Eier-Salat
1h 15min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Möhren-Joghurt-Salat
5 min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 Min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min
Trauben-Käse-Salat
15 min
Tonno-Toastbrötchen
20 min