Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Kerbel, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 60 g rote Zwiebel, halbiert
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert, in kleinen Würfeln
- 100 g Sahne
- 30 g Apfelessig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 300 mg
In Collections
Alternative recipes
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30 Min
Kräuter-Schmand-Dip
10 Min
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Möhrensalat
10 Min
Kräuter-Vinaigrette
10 Min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Möhren-Fenchel-Salat
30 Min
Eierplatte Frankfurter Art
30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Möhren-Joghurt-Salat
5 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min