Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 340 g de bananes, coupées en morceaux (environ 4 bananes)
- 140 g de sucre en poudre
- 2 gros œufs (63-73 g)
- 225 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 100 g de lait ribot
-
2
c. à café d'extrait naturel de vanille
or 2 c. à café de sucre vanillé maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1019 kJ / 243 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Banana bread à la cannelle
1h 5 min
Banana bread
55 min
Gâteau banane-coco
1h 10 min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6h 10min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15 min
Banana bread aux dattes
1h 10 min
Cake moelleux coco-banane
1h 5 min
Pumpkin banana bread
1h 25 min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 min
Gâteaux banane-noisette
55 min
Banana bread aux pépites de chocolat
1h 10 min
Banana pancakes
50 min