Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
Base
- 125 g di burro a pezzi + q.b.
- 30 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 5 uova
-
1000
g di quark a pezzi
or 1000 g di ricotta, ben scolata - 250 g di zucchero
- 80 g di preparato per budino alla vaniglia o alla crema, senza zucchero
- 650 g di latte intero
- 120 g di olio di semi di girasole
- 1 pizzico sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1021 kJ / 244 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 23.9 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Torta foresta nera
3 Std.
Bisquick strawberry shortcake
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Torta Saint Honoré
5u. 50min
Sacher Torte
2h 30min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min
Tiramisù al pandoro
4h
Crostata al caramello e vaniglia
3 Std.
Cheesecake alle pesche
8h 30min
Torta Bicerin
30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min