Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di zucchero
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 6 uova
- 1000 g di mascarpone freddo
- 250 g di biscotti savoiardi
- 50 g di liquore all'arancia (vedere consigli)
- Nutrition
- per 8 porzione
- Calories
- 23861.4 kJ / 5703 kcal
- Protein
- 99 g
- Carbohydrates
- 350 g
- Fat
- 437 g
- Saturated Fat
- 245 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 4083 mg
Alternative recipes
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello liquido
35 Min
Crema mousseline
1 Std.
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Liquore al caramello
72h
Crema chiboust
1 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Pancia di maiale dorata
15min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 Min
Latte condensato
1 Std.