Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Schweineschulter, ohne Knochen (5-6 grosse Stücke)
- 110 g Zwiebeln, in halben Ringen
- 1 Zweig Rosmarin, frisch
- 225 g Wasser
- 170 g Apfelessig
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste, selbst gemacht
or 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 510 g Barbecue-Sauce
- 6 Burgerbrötchen
- 6 Salatblätter, grüner Salad
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 847 mg
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Guacamole
5 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min