![Tramezzini tricolore Tramezzini tricolore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8150fc05-c1b3-4129-a654-6480ef42c666/Derivates/7961578d-18c8-4a78-9d1d-800993dcfaab.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pancarré
- 230 g di acqua
- 50 g di latte parzialmente scremato
- 5 g di zucchero di canna
- 10 g di miele
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina integrale
- 250 g di farina tipo 1
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Crema di edamame
- 10 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di edamame, surgelati (decongelati)
- 200 - 250 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 1 pizzico di sale
Crema ai peperoni
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di peperone rosso, a pezzi
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4296 kJ / 1026.8 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Carbohydrates
- 101.9 g
- Fat
- 54.8 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 746.2 g
- Sodium
- 12.6 mg
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