Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Pck. Maultaschen (ca. 750 g), geviertelt
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Speckwürfel
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Öl
- 30 g Mehl
- 450 g Milch
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Majoran
- ¼ TL Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3299 kJ / 788 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 50 g
- Saturated Fat
- 23 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 2194 mg
Alternative recipes
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Nudel-Schinken-Gratin
1 Std.
Spätzletopf
30min
Schwäbische Lasagne
45min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 Std. 20 Min
Zucchini-Knödel-Lasagne
1 Std. 10 Min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.