Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund krause Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 2 - 3 TL Gulasch-Gewürzmischung, nach Geschmack
- 50 g Paprikamark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Wasser
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 350 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wiener Würstchen, in Scheiben
- 100 g Schmand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Mie-Nudel-Lasagne
1h 30min
Malzbier-Bolognese
2h
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Tex-Mex-Nudeln
30min
Gyros-Auflauf
1h 20min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Tortellini-Bolo
20 min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30min