Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 3 g frische Hefe
- 1400 g Wasser
- 100 g Vollkorn-Weizenmehl
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Zitronensaft
Pizzateig
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Salz
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 646 mg
Alternative recipes
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
Brokkoli-Frikadellen mit Kartoffelpüree und Radieschen-Salat
1 Std.
Ciabatta
8 Std. 30 Min
Bienenstich
2h 40min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1 Std. 30 Min
Mandel-Eis mit Brownies
11 Std.
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Chili con Carne mit Baguette, Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
45min
Mini-Schaumküsse
2 Std. 30 Min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min