![Käsestangen mit Möhrengrünpesto Käsestangen mit Möhrengrünpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/830304ba-5612-45ef-ac4c-3827ebdf7bb6/Derivates/dc218fbb-bd5c-46ea-84f5-a2cce71aa364.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Käsestangen
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 600 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
or 1 Pck. Trockenhefe (ca. 7 g) - 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g Olivenöl
- 1 Eigelb
- 1 geh. EL Kreuzkümmelsamen
- ½ TL Salz
Möhrengrünpesto
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Möhrengrün
or 50 g Stielmus, grob gehackt (3-4 cm) - 25 g Estragon, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Mandeln
- 150 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 137 mg
In Collections
Alternative recipes
Rote Grütze Deluxe
30 min
Kokosjoghurt (vegan)
12h 30min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Zitronen-Frischkäse
12h
Bärlauch-Scones
35min
Ratatouille-Galette
1h 30min
Zucchini-Zitronen-Sorbet
10min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 dk
Radieschengrün-Pesto
5 Min
Möhrengrün-Pesto
10min
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4h 30min