Crème glacée au cheesecake aux myrtilles
TM6

Crème glacée au cheesecake aux myrtilles

4.6 (10 ratings)

Ingredients

La crème glacée cheesecake (la veille)

  • 150 g de sucre en poudre
  • 6 jaunes d'œufs
  • 260 g de lait entier
  • 1 gousse de vanille, égrainée
  • ½ c. à café de sel
  • 430 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 250 g de fromage à tartiner

La sauce aux myrtilles (le jour même)

  • 250 g de myrtilles
  • 180 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé

Nutrition
per 1 portion
Calories
2088.4 kJ / 499.1 kcal
Protein
6.7 g
Carbohydrates
52.1 g
Fat
30.5 g
Saturated Fat
17.5 g
Fibre
0.8 g
Sodium
309.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes