Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème glacée cheesecake (la veille)
- 150 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 260 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- ½ c. à café de sel
- 430 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de fromage à tartiner
La sauce aux myrtilles (le jour même)
- 250 g de myrtilles
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2088.4 kJ / 499.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 30.5 g
- Saturated Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 309.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Gin à l'orange
10 Min
Milkshake cappuccino
10 Min
Sucette glacée à la mangue
8 godz. 30 min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2h
Buns vapeur et boisson végétale au soja
1 Std. 30 Min
Gâteau épicé aux pruneaux
5 Std. 30 Min
Beurre de tournesol
No ratings
Nouilles Soba
30 Min
Crêpes au pavot et rhubarbe
55 Min
Kouign-amann à la framboise
3u.
Pain sucré
1 Std. 30 Min